fbpx
Advertisement

Ontdek de Smartwatch die uw temperatuur meet en uw gezondheid op een integrale manier verzorgt met een gesofisticeerd en elegant ontwerp.

⭐⭐⭐⭐⭐april, 2020  Erika Acker

De dag van vandaag is onze gezondheid het belangrijkste wat we hebben. Koorts, hoest, hoofdpijn, algemeen lichamelijk ongemak… zijn enkele van de symptomen die ons leven ondraaglijk kunnen maken in de huidige periode en een goed gevoel (fysiek en mentaal) is een van de prioriteiten in het dagelijks leven om veel efficiënter te zijn. Onze gedachten kunnen niet worden behandeld door de technologie (althans nog niet), maar ze kunnen wel worden verzorgd door je fysieke welzijn. Je lichaam spreekt en aandacht hebben voor je behoeften is fundamenteel om een gezond leven te leiden. Zou het niet geweldig zijn om een horloge te hebben dat op een integrale manier voor je gezondheid zorgt?

 

Elegantie en gezondheid in één enkele horloge

Wat zijn enkele gangbare gewoontes voor een gezond leven? Een gezond en evenwichtig dieet, regelmatige lichaamsbeweging, een zittend leven vermijden en zich onthouden van ondeugden zoals tabak die ons alleen maar schade berokkenen. Dit zijn kleine tips die ons kunnen helpen gezond te blijven, maar hoe kunnen we er zeker van zijn dat we het goed doen?

Smartwatch Vida is een elegant horloge met het doel je gezondheid te beschermen. Er zijn veel modellen op de markt die beloven voor je te zorgen, maar geen enkel model zoals deze. Ken jij een apparaat met zo’n elegante afwerking dat ook je lichaamstemperatuur kan opnemen? Ja, dat heb je goed gehoord! Smartwatch Vida heeft een ultramoderne ingebouwde thermometer, zodat u koortsgerelateerde ziekten kunt voorkomen.

Gezondheid en temperatuur worden bewaakt met Smartwatch Vida

Het concept van smartwatches is bedacht met de bedoeling een van de nuttigste accessoires te worden om de waarschuwingen die je ontvangt altijd bij te houden. Wel, de experts hadden gelijk! Slimme horloges kunnen gemakkelijk het beste hulpmiddel worden als het gaat om de zorg voor je gezondheid.

Wat maakt de Smartwatch Vida zo bijzonder dat het je daadwerkelijk kan helpen om voor jezelf te zorgen? Naast de basisfuncties van normale oefenpolsbandjes (slaapmeter, stappenteller, aanpassing aan verschillende sporten…) heeft Smartwatch Vida een geïntegreerde thermometer, elektrocardiogram (EKG) en bloedzuurstofmonitor. De nieuwste medische ontwikkelingen in uw eigen persoonlijke horloge!

KLIK HIER & KRIJG 50% KORTING »

Houd uw gezondheid in de gaten met behulp van dit horloge

Dit horloge uit de 21e eeuw is niet meer zomaar een horloge. Het is nu een krachtige computer die verbonden is met ons lichaam, vol met sensoren en in staat om een oneindig aantal complexe taken uit te voeren. Smartwatch Vida blijft 24 uur per dag in direct contact met het menselijk lichaam. Daarom wordt het door zoveel professionals aanbevolen als het beste apparaat om uw gezondheid te bewaken.

Koorts is een alarm dat in ons lichaam afgaat om ons te waarschuwen dat er iets mis is. Het kunnen meten van de zogenaamde koorts (tienden van een koorts) kan ons alert maken om verdere ziekten, zoals verkoudheid, griep of zelfs veel gevaarlijker infecties te voorkomen. Smartwatch Vida houdt je gezondheid in de gaten, zodat je altijd weet hoe je deze ziekten moet aanpakken.

KLIK HIER & KRIJG 50% KORTING »

Een horloge voor je gezondheid op een armlengte van je vandaan

Naast een hypermoderne thermometer hebben de makers van Smartwatch Vida hun bezorgdheid over de cardiovasculaire gezondheid laten zien. De gezondheid van ons hart houdt veel mensen bezig, in het bijzonder de ouderen. Hartaanvallen of hartproblemen worden tegenwoordig vrijwel als normaal beschouwd en Smartwatch Vida zal ons helpen om ons op het gemak te stellen. Hoe is dit mogelijk? Maak notities van wat volgt!

Het is voorzien van een hartslagmeter: Smartwatch Vida kan onze hartslag monitoren en ons waarschuwen als het problemen ontdekt. Er zijn talloze gevallen van gebruikers die hun smartwatch te danken hebben voor het redden van hun leven. Een van de belangrijkste voorbeelden is de 24-jarige Australiër Adam Love, die waarschuwingen van zijn horloge kreeg terwijl hij sliep. Het horloge stuurde hem alarmen dat zijn hartslag in rust versneld werd tot 130-140 slagen per minuut, meer dan het dubbele van de normale hartslag. Hij ging naar de spoedgevallendienst en kon een hartaanval vermijden.

Een modern elektrocardiogram (EKG): dit is een functie die beschikbaar komt in een aantal ultramoderne smartwatches zoals de Apple Watch of de Smartwatch Vida. Het biedt een nauwkeurigere hartslagmonitoring, hartslagen en pieken in de hartactiviteit, en dat is zeer nuttig voor het opsporen van mogelijke hartproblemen.

 

Ontdek hoe het werkt!

Het horloge dat op alles let!

Smartwatch Vida is het horloge dat voor je gezondheid zorgt. Altijd waakzaam, altijd alert. De combinatie van de nieuwste technologie met een elegant design maakt dit horloge tot het meest opvallende van zijn soort in de medische wereld. Meer dan de helft van de bevolking had met een horloge als Smartwatch Vida om de pols angst of een bezoek aan de dokter kunnen voorkomen.

Enkele elementen die de Smartwatch Vida bevat, zijn toonaangevende functies zoals de opvolging van de bloeddruk of de zuurstofsaturatie van het bloed. Dit is een compleet nieuwe functie die de afgelopen maanden is ontstaan. Maar het meest unieke kenmerk van de Smartwatch Vida is zonder twijfel de hypermoderne thermometer. Vraagt je je wel eens af of dat ongemak dat je hebt te wijten is aan koorts? Smartwatch Vida is het horloge dat je zoekt.

Stappenteller, calorieteller, bloeddrukmeter… het controleert de beweging die we doen en geeft ons aanwijzingen om te verbeteren. Het is onze dagelijkse metgezel en verzorger. Het is een standaard geworden voor smartwatches en andere soortgelijke fitnessapparaten. Ze tellen de stappen die tijdens een bepaalde periode en houden de dagelijkse doelen in de gaten.

Smartwatch Vida is de beste keuze op de markt

Belangrijkste troeven

  1. Het horloge dat voor je gezondheid zorgt: temperatuur, hartslag, EKG…
  2. Het meet je bloeddruk en de zuurstofsaturatie van je bloed, zodat je altijd voorbereid bent.
  3. Het heeft een ingebouwde activiteitsmeter (calorieën, stappen, registreert je vooruitgang)
  4. Ontvangt oproepen en berichtmeldingen om je altijd verbonden te houden.

Hoe kun je het kopen?

Je kunt je bestelling online plaatsen via de officiële website om het naar je huis te laten sturen.

Alleen tijdens de lanceringsperiode biedt het bedrijf via deze link een exclusieve promotie aan voor dit product. En alsof dat nog niet genoeg is, bieden ze ook een korting aan voor volumeaankopen.