fbpx
Advertisement

Kun je echt frisse, kwalitatief goede airconditioning kopen voor deze lage prijs?

Een paar weken terug kwam ons product review team iets geks tegen… Blijkbaar is er een hete (of liever gezegd, koude) nieuwe uitvinding die het internet stormenderhand overneemt.

 Blijkbaar had deze geweldige mogelijkheid om de koper een hoop geld te besparen op airco’s of luchtbevochtigers, terwijl ze hun persoonlijke ruimte veel comfortabeler maken.

 Ons team besloot dat we het gewoon eens moesten proberen, en kijken of hype het echt wel waard was.

 …Eigenlijk is dat de helft van de reden dat we hem gekocht hebben. We wilden het niet alleen reviewen, maar we hoopten ook iets soortgelijks in ons kantoor te kunnen gebruiken. Het is hier al warm in de lente, en het wordt hier ECHT heet in de zomer!

We gaan er wat dieper op in… Maar het volstaat te zeggen dat we niet teleurgesteld zijn.

 Waar kijk ik naar?

Wat is de IceBox?

De IceBox is een mini, draagbare, en handige airconditioner. In principe werkt deze kleine makker als een miniatuur ruimtekoeler. Je hebt 3 standen die je kunt gebruiken.

Klinkt dat als een ventilator? Dat is het niet, en dit is het verschil – een ventilator blaast agressief lucht, terwijl de IceBox zachtjes koele lucht in de ruimte laat ontsnappen.

Soms kan wind op je huid en door je haren blazen behoorlijk afleidend en vervelend zijn. Het is ook een niet echt ideaal voor een kantoor of een bureau, want je blaast overal je papieren op!

Toen we de onze kregen, was het eerste wat ons verbaasde hoe simpel het was om het op te zetten en te gebruiken. De Icebox is echt draagbaar – je kut hem makkelijk meenemen in je auto, als je AC kapot is. Het werkt geweldig om je werkruimte koel te houden, als het iets te warm is in de ruimte. Je kunt hem echt naar elke ruimte meenemen.

Doe er gewoon water bij, klik op de knop, en BAM- je hebt een aangename, koele kleine ruimte waar je prettig in kunt vertoeven!

Nou, laten we gewoon zeggen dat het WERKT.

Het heeft het verkoelende, comfortabele effect van een ventilator, maar zonder dat vervelende geblaas. Nogmaals, we vonden het een nuttige toevoeging voor een kantoor, waar met papieren gewerkt wordt, en waar de ventilatoren overal heenblazen.

Het is immers vrij moeilijk om te ontspannen, te focussen, en comfortabel je werk te doen als het warm is en klam is binnen. Dit is een eenvoudige oplossing om je koel en tevreden te houden, zonder dat je een enorme elektriciteitsrekening hoeft te betalen.

WILT U UW HUIS KOELEN? KLIK HIER!

Wat maakt het zo speciaal?

Je kunt het dus eigenlijk zien als een airconditioner… Behalve dan dat het volledig draagbaar is, en minder dan een tiende van een airco kost.

Wat ons naar het andere grote verkoopargument brengt, voor ons dan… het totale gemak. Airconditioners moet je niet alleen kopen, maar ook opgehaald, en aangesloten op je luchtkanalen. Het is een enorm duur apparaat, en vereist een getrainde professional om het te installeren.

Over de kosten gesproken… Laten we overgaan tot het nummer 1 verkoopargumenten!

Dus, wat is de kosten-batenverhouding?

Die is overweldigend.

Ouderwetse airco’s staan bekend om hun hoge kosten. Een enkele unit kan begint ergens bij de 700 € en tikt makkelijk een paar duizend aan.

Volgens HomeAdvisor kost een airco tussen de €3000 en €7000 om te installeren! Dan zijn er natuurlijk nog de kosten van de elektriciteit.

De kers op de taart is al het onderhoud dat nodig is voor de airconditioning, inclusief reparaties, en dingen als het schoonmaken van de luchtkanalen.

Het komt neer dat het gewoon veel kost. Dat was het eerste wat ons team zo leuk vond aan de Arctic Air Cooler: het geeft comfort zoals een airconditioning maar voor de kosten van een gewoon apparaat.

Wat heeft de IceBox nodig?

Het enige wat nodig is, is wat water dat in de tank wordt gegoten, en een USB-poort. Ja, dat is alles. Geen dure installatie, geen verwarrende techniek, geen gekke handleiding… Je sluit hem letterlijk aan op een usb-poort, en giet wat water in de tank. Je kunt het filter schoonmaken met een tandenborstel, en het duurt ongeveer 30 seconden per week.

Nog een leuk voordeel…

Naast het feit dat het gemakkelijk te reinigen is, heeft het een aantal grote veiligheidsfuncties – het schakelt automatisch uit als het water bijna op is, zodat de batterij niet doorbrandt. Dat is een handige functie, vooral als je altijd haast hebt, en soms naar binnen en buiten gaat zonder op elk apparaat te letten! Het werkt zo stil, dat je het gemakkelijk kunt vergeten.

Tot slot is de vochtigheidsregeling een onderschatte functie. Een enkele tank met water kan tot 8 uur bevochtiging opleveren! Het is gemakkelijk te vergeten dat voor een kamer de luchtvochtigheid net zo belangrijk is als de temperatuur. De IceBox zorgt voor beide.

Je regelt dus niet alleen de temperatuur en de luchtvochtigheid maar je doet dat ook nog eens efficiënt, zonder dat je een

hoge elektriciteitsrekening hoeft te betalen!

De IceBox is er alleen voor de ruimte waar je daadwerkelijk bent. Je verspilt geen energie aan grote lege ruimtes die je toch niet gebruikt!

Wat dachten onze redactie- en onderzoeksteams na het gebruik ervan?

Voor het geval je het niet kon vertellen, we vonden het fantastisch en we gebruiken de onze nog steeds. Met een hete, klamme zomer in aantocht, zijn we blij dat we deze kans hebben gevonden om het in ieder geval binnenshuis koel te houden!

Het is perfect voor een kantoorruimte, maar ook voor thuis, omdat het zo stil en rustig loopt. Je kunt hem gewoon op je bureau zetten, een paar knoppen indrukken en je bent er klaar voor.

(Hebben we al gezegd dat de bediening belachelijk eenvoudig is?)

In feite loopt hij zo stil en soepel, dat je hem gemakkelijk kunt vergeten. Het is een goede zaak dat hij automatisch uitgaat als het water op is!

Al met al is het een geweldige aanvulling op elk bureau, elke auto, elk bed, of zelfs gewoon op de bank als je TV kijkt.

Hoeveel kost het?

We hebben alle kosten van airconditioners besproken. Gezien hoe vergelijkbaar de kwaliteit en het effect is met die enorme, geavanceerde systemen, mag je verwachten dat dit minstens 500 € gaat kosten. Wij dachten dat in ieder geval wel!

Toen we de prijs zagen, moesten we nog een keer goed kijken en daarna hebben we nog eens een keer gekeken. Dat konden we niet goed hebben gezien… Hoe kan dit de echte prijs zijn?

Ja, het blijkt dat het meestal maar 159,99 € is. Klinkt gek, toch?

Nou, het zit zo… Zo laag zijn de kosten meestal. Op dit moment is het de HELFT van DAT- het is niet 159,99 €; op dit moment, kun je het kopen voor maar 79,99 €!

Hoe kan de prijs zo laag zijn?

Hoe? HOE kost het maar 79,99 €? het was voor ons ook behoorlijk verrassend. We hebben wat onderzoek gedaan, en dit is wat we hebben bedacht;

-De distributeur zit alleen online, dus ze hebben geen overheadkosten. Daardoor kunnen ze zich richten op de klantenservice, en hoeven ze de kosten niet op te drijven om winst te maken.

-De productie van de IceBox is uiterst efficiënt, met behulp van een zeer innovatief proces. Die zit achter een octrooirecht, maar het lijkt erop dat de producent een soort van unieke en extra-efficiënte aanpak voor de productie gebruikt, door het gebruik van verantwoord ingekochte hoogwaardige materialen en geautomatiseerde productie.

Het eindresultaat is een product dat de hoogst mogelijke waarde levert, met de laagst mogelijke economische input!

Met andere woorden; hoogwaardige productie, met een focus op het budget van de klant.

Waarom is er nu een aanbieding?

Hier is een vraag-

«Waarom een aanbieding doen voor iets dat al goed verkoopt?»

We hebben al eerder gezegd dat dit ding superpopulair wordt. Je vraagt je misschien af waarom zoiets populairs in de aanbieding gegooid wordt. Het is een terechte vraag.

Er is echter geen gek geheim… Het zit zo…

Online bedrijven zullen altijd grote reclamecampagnes doen, en met een absurde aanbieding van 50% korting krijg je mensen wel enthousiast. Dan doet de mond-tot-mondreclame de rest en mensen verdringen zich om ook zo’n ding te gaan kopen…

BAM! De prijzen worden verdubbeld, en mensen blijven toch kopen omdat niemand de boot wil missen.

Persoonlijk denken we dat ze dit doen om zich klaar te maken voor de zomer. Als de zomer komt, zullen ze waarschijnlijk de kosten verdubbelen vanwege hoeveel mensen het zullen willen kopen.

Op een hete, benauwde zomerdag… is er niets lekkerder dan een koel, zacht briesje… en je kleren die vastplakken door het zweet!

Dus, we weten niet wanneer deze aanbieding eindigt, maar ons gevoel zegt dat et waarschijnlijk rond de zomer zal zijn… Dus wees er snel bij! De aanbieding is voorbij als mensen hem het meest nodig hebben.

Afsluitende gedachten; Is het een koop waard?

Absoluut!

Dit is niet alleen om je comfortabel te maken (hoewel het er zeker onderdeel van is).

Met een ideale temperatuur kun je je te concentreren op je werk, en het helpt je te ontspannen. Belangrijker nog is het gewoon lekker om je ruimte om te toveren in een plek waar je je kunt ontspannen en gelukkig kunt zijn.

In zekere zin betaalt het zichzelf – geen hoge stroomkosten meer!

We raden je aan, als je geïnteresseerd bent, om snel te handelen en de jouwe te kopen voordat de aanbieding voorbij is.

 

Het wordt elke dag warmer en wie weet wordt ie wel dubbel zo duur..

KLIK HIER EN KRIJG UW LUCHTKOELER MET GRATIS VERZENDING