fbpx
Advertisement

Wil je een frisse omgeving, maar is een airco te duur? Met deze uitvinding behoort dat allemaal tot het verleden!

Stop met natte doekjes op je gezicht om je frisser te voelen!

Stop met goocheltrucs om je omgeving luchtiger en frisser te maken; wetenschappers van een grote startup hebben een product gemaakt dat je leven zal veranderen.

Misschien heb je problemen met:

  • Je huis koel te houden?
  • Een goedkoop model van airconditioning te vinden?
  • Uitzoeken hoe je je huis koel kan maken in de zomer?
  • Allergieën waar je huid heet van kan worden, te vermijden?
  • Te zorgen dat je werkomgeving koel is, met een aangename temperatuur?
  • Rustig slapen, zonder ‘s nachts te moeten zweten vanwege de hitte?
  • Aankomen bij je werkhuis en de aangename temperatuur van thuis voelen?

Als je op een van deze vragen «Ja» hebt geantwoord, laat me je dan zeggen dat je hier goed zit. Lees verder en zie hoe je heel goedkoop de warmte uit je systeem kunt halen.

Je bent niet de enige die zich zorgen maakt over de intense hitte van deze zomer; zelfs volgens de laatste studies van de VN is geconcludeerd dat er in de afgelopen 3 jaar recordtemperaturen werden geklokt in het voorjaar.

In het licht hiervan is in een rapport van de Kamer van Koophandel van de Verenigde Staten geconcludeerd dat, gezien de temperatuurstijging, de aankoop van airconditioners omhoog is geschoten, waardoor de prijs van deze apparaten tot ongekende hoogten is gestegen. Tegenwoordig kan een airconditioner van goede kwaliteit ongeveer 1.500 euro kosten. Een krankzinnig bedrag, of niet soms?

Maar dit is niet het enige probleem waar honderdduizenden mensen mee te maken hebben. Door de stijging van de temperatuur ontstaan er vervelende allergieën en ademhalingsproblemen die, als ze niet worden behandeld, een groot risico voor de gezondheid kunnen vormen. Er is dus geen manier om je huis te ventileren en elke dag een aangename temperatuur te ervaren.

Neem afscheid van die te dure airconditioners die niet alleen het milieu beschadigen door hun hoge concentratie aan fluorkoolwaterstofgassen, maar ook verschillende soorten pneumokokken kunnen overbrengen die een longontsteking kunnen veroorzaken.

Maak kennis met:

De nieuwe en draagbare

Icebox Air Cooler

 

WILT U UW HUIS KOELEN? KLIK HIER!

De Turbo Dream Breirst technologie zorgt in een paar seconden dat je een frisse en geventileerde omgeving krijgt, op de meest milieuvriendelijke manier.

Deze innovatieve draagbare luchtkoeler is ontworpen om met de volgende voordelen:

✅ In een paar seconden een verbeterde omgevingstemperatuur.
✅ Geniet van drie luchtstroomsnelheid-niveaus.
✅ Geen te hoge stroomkosten meer, want dankzij het innovatieve bedieningsontwerp is het verbruik zeer laag.
✅ Lange luchtstroom per oplaadbeurt, tussen 6 en 8 uur.
✅ Geniet van rustige nachten, vermijd die vervelende nachtwarmte.
✅ Veel airconditioners maken veel lawaai, terwijl de Icebox-luchtkoeler dankzij de bijna onmerkbare zuigbuismotor bijna niet te horen is.

De Icebox Air Cooler brengt in een paar minuten tijd de temperatuur van je ruimtes naar beneden! Na gebruik zul je hem zeker aanbevelen, dat is een ding wat zeker is.

Hoe werkt het?

De Icebox Air Cooler wordt gepresenteerd als de goedkope revolutionaire uitvinding van dit jaar. Hij is bekroond door vele technologische tijdschriften, dankzij zijn innovatieve werking en de betaalbare prijs.

In tegenstelling tot veel producten die het proberen na te bootsen, is de Icebox Air Cooler over een lange periode ontworpen door een gespecialiseerd technologiebedrijf in Spanje. Het heeft een Hydrosuction technologie, waarmee het op een stille manier kan werken en de temperatuur van elke ruimte kan verbeteren.

Dit innovatieve product heeft een tank met een capaciteit van ongeveer 750 ML, welke gevuld kan worden met water. De Turbo Drum technologie zorgt voor conversie middels hydrocondensatie die het mogelijk maakt om dat water om te zetten in hydrodeeltjesstoom waarmee chemische bindingen kunnen worden gemaakt met de zuurstofdeeltjes die in de omgeving aanwezig zijn, zodat deze kunnen worden gecombineerd en een frisser gevoel van je omgeving kunnen geven.

We wilden meer weten over dit product en hebben contact opgenomen met een van de productontwerpers die daarover zei:

«Dit product is na 6 jaar onderzoek gepatenteerd, dus we garanderen de kwaliteit van de materialen en de doeltreffendheid ervan. Het meest bijzondere aan dit apparaat is dat je het niet alleen kunt gebruiken om je ruimtes te ventileren, maar ook om voedsel op te slaan en vers te bewaren, een oplossing die het echt uniek maakt ten opzichte van andere, vergelijkbare modellen die noch de effectiviteit, noch deze speciale eigenschap bieden».

Zoals altijd houden willen we graag weten wat mensen die dit ongelooflijke product hebben gekocht zeggen, dus we hebben de tijd genomen om willekeurig verschillende kopers van dit prachtige product te vragen welke ervaring zij ermee hebben gehad.

Wat zeggen de mensen die het gekocht hebben?

Het was prettig voor ons om te zien dat 100% van de mensen die de Icebox Air Cooler hadden gekocht blij waren met het product. Dit waren hun meningen:

«Ik had altijd al last van die overmatige hitte in mijn huis, ik had zelfs last van verschillende allergieën. De aankoop van een airconditioner was voor een worsteling. Toen zag ik een advertentie voor de Icebox Air Cooler en toen veranderde alles, want nu is mijn hele huis koel en geventileerd en super betaalbaar. Ik geef het zeker 5 sterren». Juan Bermudez.

 «Ik had producten gekocht die zeiden dat ze mijn omgeving ventileerden, maar in werkelijkheid bleek dat allemaal niet te kloppen. Mijn laatste hoop was dit ongelooflijke product, het heeft perfect gewerkt voor mij, en waar ik ook ga, ik raad het aan. Zeker 5 sterren.» Sara Anderson.

 «Ik ben superblij dat het het product is waar ik altijd al naar op zoek was! Ik hou echt van de Icebox Air Cooler» en voegt daar nog aan toe «Bedankt om contact met mij op te nemen en meer mensen met dit bijzondere product kennis te laten maken».

Hoeveel ben jij bereid te betalen om je kamers te koelen en duizenden euro’s te besparen op de luchtkoelsysteem?

De meeste mensen betalen tussen de €200 en €400 voor gespecialiseerde ventilatieapparatuur, die in veel gevallen in de eerste maand van gebruik vaak beschadigd is en aan het eind van het jaar €5 kost. Maar dat behoort allemaal tot het verleden dankzij de Icebox Air Cooler.

Dit product kost meestal €190!

Nu kun je voor maar €69 euro dit prachtige product in bezit krijgen.

                 INCLUSIEF GRATIS VERZENDING!!! KOOP HEM VANDAAG NOG.

                                     

Let op!!! Dit product is een succes, met recordverkopen in de laatste twee weken en het is snel uitverkocht!

Als je nog steeds aarzelt laat me je dan vertellen dat we een 7 dagen geld terug garantie voor je hebben.

             DUS WAAROM AARZEL JE NOG?

Hoe kom ik eraan?

Om de Icebox Air Cooler te kopen moet je het volgende doen:

  1. Ga naar de officiële website van het product.
  2. Plaats uw bestelling en je ontvangt deze voor je deur.

            ABSOLUUT GEEN RISICO!!!

KLIK HIER EN KRIJG UW ICEBOX MET GRATIS VERZENDING