fbpx
Advertisement

Wil je je huis dat fris is, lekker ruikt en geen virussen en bacteriën heeft? Bekijk dan hoe dit innovatieve product dat mogelijk maakt!

De oplossing waar duizenden mensen over de hele wereld om vroegen, lijkt werkelijkheid te worden.

Je weet het misschien niet, maar er circuleren duizenden virussen en bacteriën in de omgeving die zich nog meer vermenigvuldigen in hete omgevingen.

Besteed dus aandacht aan deze informatie die we vandaag bespreken en die voor van levensbelang kan zijn.

Misschien heb je er vaak van gedroomd dat je huis lekker ruikt, een aangename temperatuur heeft en, het beste van alles, gedesinfecteerd is! Als je antwoord daarop «Ja» was dan zit je hier goed.

Volgens recente studies van de WHO (Wereldgezondheidsorganisatie) wordt geschat dat er in de loop van dit jaar een aanzienlijk aantal gevallen zal zijn als gevolg van allergische en besmettelijke ziekten die verband houden met hoge temperaturen en hoge luchtvochtigheid.

Veel mensen kopen een airco om in de zomer koel te blijven. Het probleem is dat dit type apparaat meestal erg duur is.

Maar stel je voor dat ik je vertel dat wetenschappers van een belangrijk Japans technologiebedrijf erin geslaagd zijn een apparaat te ontwerpen dat niet alleen je kamers ventileert, maar ook desinfecteert en parfumeert, dan zou je verbaasd zijn!

Als je wilt weten waar het over gaat, lees dan verder.

Waar gaat dit over?

Een kleine groep ingenieurs heeft de Air Cooler Arom UV ontworpen, een revolutionair apparaat dat het leven van veel mensen zal gaan veranderen! Het wordt zo goed verkocht dat tijdschriften als de New York Journal er over praten.

De Air Cooler Arom UV heeft een gedeclassificeerde technologie dat Euro Turbo max 5 heet, een krachtig systeem waarbij het interieur millimeter per millimeter wordt besproeid, waardoor een optimale koeling gerealiseerd wordt die ook nog eens twee andere magische eigenschappen mogelijk maakt

  • geurstof verstuiven door middel van microdeeltjes
  • Desinfectie die volgens de fabrikant 99,9% van de bacteriën en virussen in de lucht en op oppervlakken doodt

 Dat maakt deze ongelooflijke uitvinding de optie waar je op hebt gewacht.

Het is een draagbaar apparaat dat ook twee stralen ultraviolet licht bevat waarmee je elk oppervlak direct kunt desinfecteren.

Het is wetenschappelijk bewezen dat dit soort licht oppervlakken kan steriliseren door alle ziekteverwekkers te vernietigen, of het nu gaat om virussen of bacteriën.

Je wilt dus je familie en hun gezondheid beschermen. De Air Cooler Arom UV is de ultieme keuze, met een uniek design en super toegankelijk!

 

WILT U UW HUIS VRIJ VAN BACTERIËN, WARMTE EN SLECHTE GEUREN?

Wat maakt dit product tot een verkoopsucces??

We waren verrast door het succes van dit product.

Gezien dit ongelooflijke succes van dit magische product moesten we het aan een nader onderzoek onderwerpen.

We konden vaststellen dat er zogenaamd gelijkwaardige producten op de markt zijn die, wanneer ze op de proef gesteld worden, een totaal fiasco zijn! Daarom hebben we na een lange lijst van technische en experimentele tests besloten om het over de Air Cooler Arom UV te hebben, aangezien dit het enige product is dat aan 100% van de in de aankoopwebsite genoemde eigenschappen voldoet.

Bovendien is het de perfecte oplossing omdat het gemakkelijk te gebruiken is en in tegenstelling tot een traditioneel airconditioningsysteem 120% stiller is, zodat je het kunt meenemen waar je wilt en bijna onopgemerkt kunt blijven, en je ruimtes kunt desinfecteren, klimatiseren en aromatiseren.

Stel je voor dat je uitgeput aankomt van je werk op een hete middag en gewoon op een knop drukt om je de ruimte voelt afkoelen. Het is gewoon heerlijk.

Een ander heel opvallend aspect van dit product is dat er LED en ultraviolette achtergrondverlichting inzit waardoor de Air Cooler Arom UV van kleur kan veranderen tijdens de nacht. Dit werkt niet alleen als een mooie uv-verlichting, maar kan ook nachtelijke  insecten weren.

Beroemdheden gebruiken de Air Cooler Arom UV ook!!

Wat zijn de kenmerken ervan?

Naast het feit dat hij intuïtief en gemakkelijk te gebruiken is dankzij de 6 koelsnelheden. De Air Cooler Arom UV wordt gepresenteerd als het innovatieve product en de nieuwste uitvinding van het jaar. We hebben de tijd genomen om te onderzoeken welke eigenschappen dit apparaat heeft die handig zijn en we konden het volgende vinden:

✔️ Gemaakt van ABS-kunststof voor duurzaamheid en kwaliteit.
✔️ Ideaal voor gebruik in kantoor, slaapkamer of woonkamer.
✔️ Creëert een persoonlijke koelzone
✔️ Super compact, maar toch krachtig. Je kunt hem gemakkelijk opladen vanaf elke USB-ingang.
✔️ Intelligent elektriciteitsverbruik.
✔️ Ontsmettingsmiddel, dankzij het millimetersproeisysteem.
✔️ Gemakkelijk te gebruiken en te hanteren.
✔️ Het heeft een 750 ml waterreservoir voor de koeling, veel beter dan andere modellen.

Wat zeggen de experts?

We houden er altijd van om onze lezers een plezier te doen en ervoor te zorgen dat de producten die we reviewen goed werken.

Dus voordat we spraken over de Air Cooler Arom UV hebben we een groep deskundigen geïnterviewd om hun mening te krijgen over het product en dit waren een paar van hun meningen:

«Ik heb het product zorgvuldig bekeken en ik moet zeggen dat het goed werkt en dankzij de interne motor kan het ruimtes klimatiseren, ze effectief aromatiseren, naar mijn mening is het een product dat werkt». Royston Van Basten – Electronic Engineer.

«Nadat het product bij ons werd gebracht, bestudeerde ons team in het laboratorium of het geschikt was om te desinfecteren. We hebben meer dan 20 tests gedaan onder experimentele omstandigheden. De resultaten zijn fascinerend, want het werd duidelijk dat het erin slaagde om 99% van de bacteriën die leven op de oppervlakken waar het werd getest, te elimineren. Het is een volkomen veilig product, en in mijn geval zou ik het zeker aanbevelen. Wesley Van Nisteelroy – Bacterioloog.

«Het is echt een prachtig product, ik heb tests gemaakt in een decoratieve omgeving en ik kon controleren of het een zeer efficiënt sproeisysteem heeft dat zich combineert met de luchtdeeltjes en dat een geurende omgeving mogelijk maakt die urenlang meegaat. Zeker voor wat het biedt is zeer goedkoop». Mieke De Boer – interieurspecialiste.

Zoals je kunt zien, was ons panel van experts verbaasd over het product. Je moet het gewoon zelf ervaren! Het is alles wat je mag verwachten.

Wat zeggen de mensen die het hebben gebruikt?

We weten dat onze krant elke dag door duizenden mensen wordt gelezen en hoe we ons werk graag super trouw aan de vragen van onze lezers doen. Dus hebben we besloten om enkele kopers van de El Air Cooler Arom UV te vragen hoe ze het hadden ervaren en dit is wat ze ons hebben verteld:

«Ik ben erg blij met dit product, ik heb altijd last gehad van de hoge temperatuur in mijn kantoor en dit is een oplossing die duizend keer goedkoper is dan een airconditioner. Het werkt echt, het is de beste aankoop die ik in lange tijd heb gedaan». Lieke Van der Sar

«Ik heb de Air Cooler Arom UV gekocht omdat ik de kamers in mijn huis altijd graag heb laten desinfecteren. Met het UV-licht dat het apparaat heeft, heb ik er nu meer vertrouwen in dat virussen en bacteriën op de oppervlakken van mijn huis zullen worden uitgeroeid. Ik hou van dit product.” Lisa Prins 

Hoe koop je de Air Cooler Arom UV?

Je kunt hem kopen door deze stappen te volgen:

  1. Ga naar de officiële site
  2. Bestel en hij wordt voor de deur afgeleverd.

Update: Sinds we het artikel van de Air Cooler Arom UV hebben gepubliceerd zijn de verkopen door het dak gegaan. Om deze reden heeft het bedrijf dat het product produceert besloten om ons een 70% korting te geven voor de eerste 20 mensen die het product via de volgende link kopen.

De laatste units voor de aanbiedingsprijs zijn nog beschikbaar. Profiteer ervan.

KLIK HIER EN KRIJG UW LUCHTKOELER AROM UV MET GRATIS VERZENDING